27.2.2017 - Ocenjevanje vin za Vinsko vigred - pobiranje vzorcev
VABILO
 
Spoštovana vinogradnica, spoštovani vinogradnik!
 
Vabim Vas, da tudi letos prispevate vzorce  za ocenjevanje vin. Pobiranje vzorcev bo letos potekalo v soboto,  01. aprila 2017, od 15.  do 21. ure, v bodoči Belokranjski hiši vina in kulinarike na Mestnem trgu (poleg Bartusa). Za tovrsten način smo se odločili zaradi poenostavitve in poenotenja pri pobiranju vzorcev.
Vsakemu vzorcu mora biti priložen analizni izvid (vsebnost alk., skupna kislina in nepovreti sladkor), ki je lahko iz vsakega enološkega laboratorija.
Za vina Metliška črnina PTP in Belokranjec PTP je potrebno oddati dve steklenici. Ena bo namenjena za analizo pred ocenjevanjem, druga za samo ocenjevanje. Za vina PTP ni potrebno priložiti analiznega izvida s strani vinogradnika.
Prispevek po vzorcu znaša 17 €. Če pa boste oddali 5 vzorcev ali več, znaša prispevek 15 € po vzorcu.
 
Povabljeni, da si na spletni strani društva www.vinogradniki-metlika.si ogledate Pravilnik o ocenjevanju vin za Vinsko vigred. Na tej spletni strani bodo tudi objavljeni rezultati ocenjevanja.
 
Slovesna podelitev priznanj bo tako kot vsako leto na osrednjem odru na Vinski vigredi v petek, 19. maja 2017, kakor bo določeno v programu prireditve.
 
Zahvaljujem se Vam za sodelovanje in Vas lepo pozdravljam,
 
Janez Stopar
Predsednik DV Metlika
 
Priloge
- - Vabilo pobiranje vzorcev.docx
<- Nazaj na novice
kontakt
Občina Metlika
Mestni trg 24
p.p. 165
8330 Metlika
tel. ++386 7 36 37 400
fax. ++ 386 7 36 37 402
E-naslov obcina.metlika@siol.net
avtobusni vozni red 
železniški vozni red
 
     
 
© Občina Metlika - Pravno obvestilo Prijava
Izvedba in oblikovanje: p@rtner